Köksrenovering Stockholm

Totalentreprenad - certifierad och behörig personal | 08-120 52 100

Renovering av kök och badrum

Går du i renoveringstankar? Sköndals Måleri i Stockholm kan hjälpa dig från planeringsstadiet fram till slutförandet. Oavsett om det handlar om köksrenovering, badrumsrenovering Stockholm, något annat projekt eller valfri kombination, är vi det säkra valet.

Precis som i andra byggprojekt erbjuder vi helhetslösningar när vi utför renoveringsjobb. Vi tillhandahåller materialet och ser till att rätt hantverkare är på rätt uppdrag vid rätt tillfälle. På så sätt slipper du själv samordna insatser från en mängd olika hantverkare.

nytt modernt kök

Självklart lämnar vi alltid erforderliga garantier på arbete och material, och vi ingår alltid skriftliga avtal. Det ska vara helt tryggt att välja oss.

Det viktigaste rummet

Köket är långt ifrån bara en plats där vi lagar mat.  För många är köket hemmets själ, där det är viktigt att vi kan umgås och trivas tillsammans. Därför är det viktigt att köksutrymmet är funktionellt och lätt att göra sina sysslor i, men också mysigt och ombonat.

En köksrenovering är ett säkert sätt att höja värdet på huset eller lägenheten. Hela hemmet kommer att kännas fräschare, roligare och mer ombonat, oavsett om du väljer att bara måla om eller byta ut hela inredningen.

Köksrenoveringar kan variera i både storlek och kostnad. Det kan handla om allt från att byta ut köksluckor och måla om, till en helrenovering där man byter ut tak, golv och stommar.  Ett kvalitetskök är en stor och dyr investering, men det är oftast värt att satsa ordentligt, eftersom materialet i ett dyrare kök är starkt och hållbart och inte slits ned så fort.

Tidsberäkning

Det är många som undrar hur lång tid det tar att renovera ett kök. Vårt svar är att det beror på förutsättningarna; den totala ytan, vilken typ av arbete som krävs, hur avancerad renovering som önskas samt vilka material som man vill använda och hur lätt det är att få tag på dessa samt färdigställa dem. Däremot kan vi säga att vi är kunniga när det kommer till att göra tillförlitliga tidsestimat. När du kontaktar oss och vi räknar på hur lång tid arbetet kan tänkas ta brukar resultatet och den budgeterade tiden ofta överensstämma med mindre avvikelser. Skulle vi märka att vi hamnar ifrån den ursprungliga tidsplanen (oavsett om det går snabbare eller tar längre tid) är vi noga med att meddela dig som kund så fort vi kan. Vi vet hur vi ska planera för att få en så effektiv arbetstid som möjligt.

Huset har en själ

Alla hus har sin egen själ, som skiljer sig mycket mellan olika bygg- och inredningsstilar och epoker. I ett sekelskifteshus kan man lyfta köket genom att renovera med tidstrogen design. I en modernare lägenhet fungerar det bättre med moderna och mer experimentella designstilar. Risken med ett trendigare kök är att snabbt blir omodernt, så det gäller att fundera igenom sina val ordentligt innan man kör igång.

Planeringen är mycket viktig att tänka igenom ordentligt. Exempelvis är det viktigt att det är lätt att städa i köket. Stora, öppna golvytor och tåliga bänkar är exempel på sådant som gör det lättare att vara i köket. Utdragbara lådor är också bra, med sådana slipper du få ont i ryggen när du ska sträcka dig efter glaset som står längst in.

Tänk på att du alltid måste anlita rörmokare och elektriker så att vitvaror och belysning installeras på rätt sätt.

Köksrenoveringar är avdragsgilla enligt ROT. Läs mer och få inspiration inför din köksrenovering här!

Vi är en helhetsentreprenör inom bygg & måleri, vad kan vi hjälpa dig med?