Köksrenovering Stockholm

Totalentreprenad - certifierad och behörig personal | 08-120 52 100

Om oss

Vi på Sköndals Måleri & Golv erbjuder totalentreprenad vid renoveringsarbeten, vilket innebär att vi samordnar hela ditt bygg- eller renoveringsprojekt och tar ansvar för hela processen - från materialkvalitet till samordnande av hantverkare. 

Vi lämnar upp till 2 års garantier på utfört arbete och på material som köpts in via oss. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får en seriös samarbetspartner som följer branschens alla riktlinjer och som tar kundens behov och önskemål på största allvar.

Läs mer om företaget och om hur vi arbetar under allmänna villkor.

Serviceinriktade hantverkare med lång erfarenhet 

Vi har arbetat med köksrenoveringar i många år och har under den tiden byggt upp ett solitt nätverk av nöjda kunder och samarbetspartners. Vi tror starkt på att bygga och vårda goda relationer med såväl kunder som med underleverantörer och ser till att alltid leverera hundraprocentig service i alla våra åtaganden.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om företaget eller vill ha en kostnadsfri offert. Vill du se exempel på tidigare renoveringar som vi utfört är det bara att höra av dig så tar vi fram relevant material. Du kan även följa oss på Instagram för att se våra senaste arbeten.

hantverkare kök

Kontakta oss för att boka renovering

Vi sätter kunden i främsta rummet och vi ser fram emot att höra från dig. Behöver du hjälp med en genomgående köksrenovering så är vi redo att hjälpa dig från start till mål - eller via någon specifik punktinsats som kräver professionell hjälp. 

I dagens läge så minimerar vi den fysiska kontakten med våra kunder och använder oss av den fantastiska teknologin som finns tillhands. Knäpp några bilder, förklara vad som ska göras och maila oss. Vi bokar gärna in ett telefonmöte eller videomöte där vi tillsammans kan lägga upp en plan för renoveringen. Därefter sätter vi igång med planeringen. Givetvis med en gratis offert som kommer helt utan förbehåll. Välkommen till oss!

Integritet och cookies

Vi månar om våra kunders integritet. Här kan du läsa mer om vår policy när det gäller cookies och personuppgifter.

Bäst i Stockholm på köksrenovering - nöjda kunder i hela regionen!